Hollywood Moda İkonları Malibu İskelesinde Buluştu!

Malibu İskelesi, Hollywood’un bu hafta moda ikonlarına ev sahipliği yaparak Miu Miu’nun bir günlük pop-up mağazasını kutladı. İtalyan moda markası, hareketli defilelere taş çıkartan ikonik mikro mini etekler ve sutyenlerle giyinen moda tutkunlarını Malibu iskelesine taşıdı. Gigi Hadid, Halle Bailey, Mia Goth, Zaya Wade ve Natasha Lyonne gibi ünlü isimler, Miu Miu Yaz Kulübü etkinliğinde öne çıkanlar arasındaydı. Moda evinin son koleksiyonu, etkinlikte ten rengi, beyaz, lacivert ve siyah tonlarında tasarımlarla tanıtıldı.

Gigi Hadid, siyah göğsünde ufak bir logolu ince spagetti askılı elbise, makosen ayakkabılar ve Miu Miu Arcadie el çantasıyla şıklığına şıklık kattı. Chloe ve Halle Bailey kardeşler ise sırasıyla lacivert ve beyaz takımlar tercih ederek etkinliğe katıldılar. Zaya Wade ise klasik denizci renklerini taşıyan lacivert ceketini ve beyaz mini elbisesini deniz mavisi bir saç bandıyla tamamladı.

Etkinlik boyunca Miu Miu yazılı cankurtaran simitleri ve içecek dağıtan plaj arabaları, katılımcılara yazın enerjisini hissettirdi. Geceye renk katan isimlerden biri de Georgia Nott oldu; sahne performansıyla etkinliğe ayrı bir atmosfer kattı.

 

Malibu İskelesi’nde gerçekleşen özel etkinlik, Miu Miu’nun güncel koleksiyonunu tanıtırken Hollywood’un stil sahibi ve ünlü kadınlarının bir araya gelerek şıklığı ve moda tutkusunu bir arada yaşamasına olanak sağladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*