Yağmurlu Havada Nasıl Giyinilir?

Hem kadınların hem de erkeklerin kombin yapmakta en çok zorlandığı hava, kuşkusuz yağmurlu havalar oluyor. Son derece şık kombinler hazırlansa da yağmur tüm dengeleri alt üst edebiliyor. Dolayısıyla yağmurlu havada ne giyilir sorusu devreye giriyor. Özellikle klasik giyim tarzına sahip olanlar, yağmurlu havada kombin hazırlama konusunda daha fazla zorlanabiliyorlar. Spor giyim tarzına sahip olanlar için işler biraz daha kolaylaşıyor.

Yağmurluk veya Trençkot
Yağmurlu havalarda yağmurluk veya trençkot gibi dış giyim parçaları tercih edilebilir. Özellikle iş hayatında tercih edilebilecek trençkot modelleri, yağmurlu havalar için ideal bir seçenek olabilir. Hava sıcaklığına bağlı olarak tişört, sweatshirt veya bluz gibi üst giyim parçalarını kot pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Trençkotlar, hem iş hem de şık bir görünüm elde etmenizi sağlayabilir.

Puf Montlar
Puf montlar, yağmurlu havalarda tercih edilebilecek rahat ve şık dış giyim seçeneklerinden biridir. Bu montları klasik giyim tarzına uygun parçalarla kombinlemek zor olabilir, Spor giyim tarzına uygun parçalarla harika kombinler oluşturabilirsiniz. Şişme montların geniş bir model ve renk seçeneği yelpazesi olduğundan, gardırobunuzdaki diğer kıyafetlerle kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Mini Etek – Çizme
Mini etek veya mini elbiselerle diz altına kadar uzanan çizmeleri kombinlemek son derece şık bir seçenektir. Opak çoraplarla tamamlayarak hem feminen hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Mini etek veya elbiseleri bot modelleriyle de kombinleyebilirsiniz.

Uzun Palto – Spor Ayakkabı
Cool ve rahat bir görünüm için uzun paltoları spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Üzerine kumaş pantolon veya kot pantolon tercih ederek karizmatik ve etkileyici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu kombin, hem günlük kullanım hem de özel durumlar için uygun olabilir.

Yağmurlu havalarda şıklığınızı ve rahatlığınızı korumak için farklı dış giyim parçalarını ve kombinasyonlarını deneyebilirsiniz. Giyim tarzınıza ve kişisel tercihlerinize göre uygun seçimler yaparak yağmurlu günlerde stilinizi koruyabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*