Stil Tutkunu İçin Yılbaşı Planları: Style Boom’un Yılbaşı Listesi

Merhaba sevgili okuyucular! Yılbaşı yaklaşıyor ve ben sizinle özel zamanı nasıl geçireceğim ve neler planladığım hakkında konuşmak istiyorum. Yılbaşı gecesi için heyecanlı planlarım var ve sizinle bunları paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, yeni yılı evde, sevgili eşim ve en yakın dostlarımla kutlayacağım. Yılbaşı, sevdiklerimle bir araya gelmek için harika bir zaman ve onlarla güzel anılar biriktirmek istiyorum.

Tabii ki yılbaşında hediye alışverişini atlamak mümkün değil. Her yıl olduğu gibi yeni yıl da etrafımdaki herkese özel, özenle paketlenmiş ve içinde güzel notlar bulunan hediyeler alacağım. Onları mutlu etmek beni de mutlu ediyor.

Peki hayalimdeki hediye nedir diye sorarsanız, şüphesiz bir yurt dışı seyahati olurdu. Güney Amerika gibi egzotik bir coğrafyada keşfe çıkmak harika olurdu. Belki de yeni yılda hayalimi gerçekleştirebilirim, kim bilir!

Alışveriş konusuna gelirsek, son alışverişimi Ebru Karabayır, Gülçin Uzunalan ve Tommy Hilfiger’dan yapmıştım. Markaların ürünleri benim tarzıma çok uygun ve şıklığımla bütünleşiyorlar.

Gelelim yılbaşı gecesi ne giyeceğime! Ben genellikle yılbaşında siyah ve altın ya da siyah ve kırmızı kombinlerini tercih ederim. Yıl için düşündüğüm tarz ise 60’lara selam duran kırmızılı siyahlı bir elbise ve tabii ki topuklu ayakkabı olacak.

Yeni yılda hayatımda yapmak istediğim değişikliklere gelince, biraz yavaşlamak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Biraz daha fazla seyahat etmeyi planlıyorum. Farklı kültürleri tanımak ve yeni yerler keşfetmek benim için büyük bir tutku.

Son olarak, unutamadığım bir yılbaşı anımı paylaşmak istiyorum. İlk sokak partim benim için unutulmazdı. Soğuk bir gece olmasına rağmen, o anı paylaştığım arkadaşlarım sayesinde keyifli ve şenlikli bir atmosfer yaşamıştık. İlk defa eşofmanlar ve kazaklar içinde yılbaşı kutlamıştım ve o anı hala kalbimde saklıyorum.

Yılbaşı, yeni umutlarla dolu, sevdiklerimizle beraber güzel anılar biriktirmek için harika bir fırsat. Siz de nasıl kutlamayı planladığınızı ve hayalini kurduğunuz hediyeyi yorumlarda paylaşabilirsiniz. Herkese mutlu yıllar dilerim!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*