İlkbahar-Yaz Trendleri – Zamansız Şıklığın Peşinde 2023

Merhaba moda severler! 2023’ü coşkuyla karşılamaya hazır mısınız? Moda blog’u 4 Fashionist ekibi olarak, yaratıcılarımız Gülşah, Ezgi, Eliz Fındık ve Sinem Kınay olarak sizlerle son alışveriş kaçamağımızı ve 2023 İlkbahar-Yaz trendlerini heyecanla paylaşıyoruz.

2023’le birlikte hayatımıza giren ve bir daha görmek istemediğimiz bir trend var, o da zımba detayları! Evet, zımbalar bir süreliğine hayatımızdan uzaklaşacak gibi görünüyor. Şimdilik onlara bir mola verme vakti geldi.

Geride bıraktığımız yılın en çok özleyeceğimiz trendi ise omuzdaki ceketler oldu. Onlar şüphesiz gardırobumuzun vazgeçilmez parçalarından biriydi.

2023 ile birlikte kendi gardırobunuza ve tarzınıza yenilik getirmeyi düşünüyor musunuz diye sorarsanız, kesinlikle evet! Biz her sezon yeni trendlere açık olan bir ekibiz ve moda dünyasını yakından takip ediyoruz. Bu yıl da sportif parçalar gardırobumuza hükmetmeye devam edecek gibi görünüyor.

Önümüzdeki sezonda heyecanla beklediğimiz bir diğer trend ise makyaj trendleri olacak. Moda işimiz gereği makyajda da yeni çıkan trendleri denemeyi ve keşfetmeyi seviyoruz. Ayakkabılara olan tutkumuz da bitmek bilmiyor. Kalınlaşan topuk modelleri gibi yeni trendler bizi heyecanlandırıyor.

Yılbaşında kendimizi şımartmayı düşünüyoruz ve son günü keyifli bir spa kaçamağıyla geçireceğiz. Yılın stresini atıp yeni yıla yenilenmiş bir şekilde adım atmak için sabırsızlanıyoruz.

Son alışveriş kaçamağımızı gerçekleştireceğimiz yer ise Luxury Shop olacak. Oradan hayalimizdeki 3.1 Phillip Lim Pashli ve Proenza Schouler PS11 Tiny çantaları almayı hedefliyoruz. Çantalarla 2023’e şık ve stil sahibi bir başlangıç yapacağımızı biliyoruz.

Yeni yılın size ve tüm moda severlere bol stil, güzellik ve mutluluk getirmesini dileriz! 2023’te de modadan ve trendlerden kopmadan takipte kalın. Sevgiler, 4 Fashionist ekibi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*