Gelinin En Özel Aksesuarı ve Gelin Çiçeği Nasıl Olmalı?

Gelin çiçeği, düğün gününüzde gelinliğinizi tamamlayacak ve konseptinizle uyumlu olması önemli bir aksesuardır. Seçeceğiniz gelin çiçeğinin büyüklüğü, türü ve renkleri, düğününüzün tarzına ve konseptine göre belirlenmelidir.

Canlı Çiçeklerle Hazırlanan Gelin Buketi mi Yoksa Kuru Çiçeklerle Hazırlananlar mı?

Gelin çiçeği seçiminde ilk olarak canlı çiçeklerle mi yoksa kuru çiçeklerle mi hazırlanan bir buket istediğinize karar vermelisiniz. Canlı çiçeklerle hazırlanan gelin buketleri genellikle cipsolar, leylaklar ve lilyumlar gibi çiçeklerle göz kamaştırıcı bir görünüm sunar. Çiçekler, gelinliklerin zarafetiyle uyumlu olabilir.

Gelinin En Özel Aksesuarı ve Gelin Çiçeği Nasıl Olmalı? 

Kır Düğünü Konseptine Uyumlu Gelin Çiçeği

Eğer düğününüzde kır düğünü konsepti tercih ediyorsanız, papatya ve diğer kır çiçekleriyle tasarlanmış bir gelin çiçeği tercih edebilirsiniz. Balo tipi gelinlikler veya balık etekli gelinliklerle renkli tomurcuk güller, şakayıklar ve orkidelerden oluşan bir buket harika bir seçenek olacaktır.

Gelin Çiçeği ile Düğün Konseptinin Uyumu

Gelin çiçeği seçimini düğün konseptiniz belirlendikten sonra yapmalısınız. Mekanın dekorasyonu, masa düzeni, renkler ve tabii ki gelinliğinizle uyumlu olmalıdır. Son dönemlerde favori gelin buketi tasarımları, büyük ve dağınık modellerdir. Tonlar arasında uyum sağlayan buketleriniz için kuru dallar ekleyerek ve uzun saten kurdelelerle bağlayarak tamamlayabilirsiniz.

Gelinin En Özel Aksesuarı ve Gelin Çiçeği

Nikah Çiçeği Nasıl Olmalı?

Eğer sade bir nikah töreni ile evlenmeyi düşünüyorsanız, sade bir gelinlikle dikkat çekici canlı ya da yapay gelin çiçeği kullanabilirsiniz. Pastel tonlarının hakim olduğu çiçeklerden oluşan büyük bir gelin buketi zengin bir görsellik oluşturacaktır. Uzun gelin çiçeği kurdelesi buketlere çok yakışacaktır. Gül tercih ediyorsanız, bembeyaz bir buket seçebilirsiniz.

Gelin çiçeği seçimi düğününüzün konseptine ve gelinliğinizin tarzına uyumlu olmalıdır. Kendi tarzınızı ve zevkinizi yansıtan bir gelin çiçeği seçerek, özel gününüzde harika bir görünüm elde edebilir ve mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz. Müstakbel eşinizin yaka çiçeği ve damadın sağdıçları için seçilecek yaka çiçekleriyle, nedimelerinizin taşıyacağı çiçek de bir uyum içinde olmalıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*