Erkek Yaz Giyim Kombinleri

Sıcak yaz mevsiminde erkekler şıklığı elden bırakmak istemiyor. Stil sahibi erkekler yazlık giyim kombinleri ile girdikleri her ortamda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Modaya ve trendlere uygun parçaları bir araya getirerek zahmetsiz bir şıklık yakalamak çok kolay olacak. İşte erkekler için yaz giyim kombini önerilerimiz!

Baskılı Tişört ve Jean Kombini!

Baskılı tişört ve jean kombini, spor giyim tarzına sahip erkeklerin yaz döneminde sıklıkla tercih ettiği bir kombindir. Eğlenceli veya etkileyici baskıların bulunduğu tişört modelleri, regular veya slim fit kesim kot pantolonlarla buluşuyor. Bu şekilde hem şık bir görünüm elde eden erkekler, hem de konforlu bir gün geçiriyorlar. Üstelik baskılı tişört ve kot pantolon kombini, sınırsız sayıda seçenek sunuyor.

Şort ve Tişört Kombini

Diz üstüne kadar uzanan şort modelleri ile tişörtlerin buluşması, rahatlığından ödün vermeyen erkekler için ideal bir tercihtir. Bu kombin iş hayatı için uygun olmayabilir ve gündelik hayatta konfor önemlidir diyen erkekler için harika bir seçenektir. Bu kombin, casual veya spor tarzda ayakkabı modelleriyle tamamlanabilir. Şapka kullanarak şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Tişört Üzerine Gömlek – Kumaş Pantolon Kombini

Klasik giyim tarzına sahip olan erkekleri düşünerek, kumaş pantolonları tişörtlerle kombinleyebilir ve üstüne kareli veya çizgili gömlekler giyebilirsiniz. Gömleğin önünü açık bırakarak şık bir kemer kullanabilirsiniz. Kemeriniz ve ayakkabınız bire bir renkte ise göz alıcı bir şıklık elde etmeniz kolay olacaktır.

Kot Kapri – Tişört Kombini

Spor giyim tarzına uygun bir görünüm elde etmek isteyenler için kot kapri ve tişört kombini harika bir seçenektir. Kot kumaştan hazırlanan kapri ile tişört modellerini kolaylıkla bir araya getirebilirsiniz. Jean kullanımı artık bağımsız bir giyim tarzı haline geldiğinden, bu tarzın temsilcileri yaz döneminde de kot kumaştan hazırlanan tasarımları tercih ediyorlar. Modaya uygun parçaları online sipariş sitemizden temin ederek zahmetsizce şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*