Düğünde Giyilecek Erkek Kombin Rehberi

Düğünler, herkesin adeta şıklık yarışına girdiği ortamlar olduğundan, erkekler de yarışta “ben de varım” diyor! Düğünlere en şık halinizle katılmak istiyorsanız, sizin için bazı önerilerimiz olacak. Hazır mısınız?

Erkek Yaz Düğün Kombinleri

Beyaz ya da krem gibi açık renk tonları, yaz döneminde kurtarıcı olabilir. Düğüne beyaz bir kıyafetle gitmek, gelin ya da damattan rol çalmak anlamına gelebilir. Kombinlerinizi hazırlarken açık ve koyu renk kontrastını da düşünmelisiniz. İnce bir gömlek ve yazlık bir ceket ile şık görünmek oldukça kolay olacaktır.

Yaz aylarında kravat veya papyon kullanmayı tercih etmeyebilirsiniz. Şıklığı yakalamak isterseniz, cep mendili veya kol düğmeleri gibi aksesuarları göz ardı etmemelisiniz. Kravat veya papyon kullanmadan da şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Modern bir takım elbise seçimi de düşünebilirsiniz. Keten ceketler, yaz düğünlerinde şıklığına düşkün erkekler için ideal bir tercih olabilir.

Erkek Kış Düğün Kombinleri

Lacivert, siyah ve gri gibi renkler, kış düğünlerinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz renklerdir. Kış düğünlerinde bazen smokin giyme zorunluluğu olabilir. Davetiyeyi dikkatlice incelemekte fayda var. Kış düğünlerinde de takım elbise önemli bir tercihtir.

Etkileyici ve çarpıcı bir görünüm için şık bir kaşkol kullanabilirsiniz. Kemerinizin ve ayakkabınızın renginin uyumlu olmasına dikkat etmek de önemlidir. Takım elbisenin rengini ten renginize uygun şekilde seçebilirsiniz. Sarışın veya buğday tenliyseniz açık yeşil ve mavi tonları, esmerseniz açık toprak tonları, beyaz tenliyseniz lacivert veya siyah renkler sizin için uygun olacaktır.

Slim fit kesim takım elbiseler, son dönemin modasını yansıtmaktadır. Düğünlerde tercihinizi slim fit kesim takım elbiselerden yana kullanabilirsiniz. Aksesuarların kıyafetlerinizle uyumlu olmasına dikkat ederek, sadece bir kol saati bile daha şık görünmenizi sağlayabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*