Beymen ve Valentino’nun Bodrum’da Düzenlediği Unutulmaz Parti

Beymen ve Valentino tarafından Bodrum’da düzenlenen özel bir parti, Maison Valentino’nun 2023 Escape Koleksiyonu’nu kutlamak için Villa Maçakızı Bodrum’da gerçekleştirildi.

Valentino Escape 2023 Kapsül Koleksiyonu’nun ilhamıyla, Maison’un arşiv motifleri ve özgün kimliğiyle dekore edilen atmosferde düzenlenen parti, Bodrum’un eşsiz deniz manzarası eşliğinde ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini tarafından hazırlanan özel bir menü ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Buse Terim Bahçekapılı, Cemal Can Seven, Cemre Ebüzziya, Berrak Tüzünataç, Rachel Araz, Dila Tarkan ve Sibil Çetinkaya gibi ünlü isimler, kapsül koleksiyondan seçtikleri özel kombinlerle etkinliğe katıldı.

Özel gecede Banu Çarmıklı, Esra Oflaz, Işıl Reçber, Ece Şirin, Fulya Nayman, Funda Filibeli, Mine Kalpakçıoğlu, Beste Yurttaş, Emir Bahadır, Nur Bilen Yavuzer, Özlem Avcıoğlu, Altın Mirmir, Ayşe Ege, Banu Aksoy, Selma Türkeş, Şebnem Dinçgör, Yelda Tiftik, Zeynep Demirel, Aynur Özderici ve Gizem Sabancı gibi birçok ünlü isim de bulunuyordu.

Parti, dünyaca ünlü otellerin müzik direktörlüğünü yapmış ve moda dünyasında Valentino dahil birçok etkinlikte DJ olarak performans sergileyen Arman Naféei’nin müzikleriyle geç saatlere kadar devam etti.

Maison Valentino’nun 2023 Escape Koleksiyonu, geçmişle bugünü birleştiren üç ikonik deseni yeniden yorumlayarak temel parçalardan oluşuyor. Hafif kaftanlar, nefes alabilen mini elbiseler ve plaj kıyafetlerinin üzerindeki Valentino Animalier, Loop ve Panter desenleri, tatil kombinlerini unutulmaz deneyimlere dönüştürüyor. Koleksiyonda Valentino Garavani imzalı aksesuarlar da yer alıyor.

Valentino Escape 2023 Kapsül Koleksiyonu, dünya çapındaki seçkin butiklerde, Beymen mağazalarında, Valentino.com ve Beymen.com adreslerinde satışta bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*