Sonbahar/Kış Aksesuarları Nedir?

Mevsimler değişir ve kombinlerimizi tamamlayan şık aksesuarlar da yerlerini başkalarına bırakır. Sonbahara geçişle birlikte güneş gözlükleri, hasır fötr şapkalar ve bez çantalarla vedalaşma vakti geldi. Şimdi ise bereleri, kaşe veya yünlü şapkaları, şalları ve atkıları ortaya çıkarma zamanı geldi. Mevsime en uygun aksesuar tercihleriyle hem konforlu hem de trendi yakalayan stiller oluşturabilirsiniz. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yenilenen gardıroplarda kazaklar, yelekler, sweatshirtler, trençkotlar, kabanlar ve montlar yerini almaya başladı. Giyim parçaları mevsimsel konfor için yenilense de yardımcı ve tamamlayıcı aksesuarları unutmamak da önemlidir. Hem ihtiyaç hem de stil için vazgeçilmez olan aksesuarlar ile sezonu güzel geçirebilirsiniz.

Şapka ve Bereler

Yazın hafif duruşu ve güneşten korumasıyla beğenerek kullandığımız hasır fötr şapkaların yerini artık diğer şapka modelleri ve bereler almış durumda. Soğuktan korunmak amacıyla kalın ve konforlu tercihlere yönelmek önceliğimiz haline gelmiştir. Bereler, sade renkleri ve baskı tasarımlarıyla özellikle gençlerin tercihi olmayı sürdürüyor. Havalı bir sweatshirtün üstüne bere takarak cool bir stil oluşturabilirsiniz. Sokak stiline tam uygun olan bu kombini rahat bir kot pantolonla tamamlayabilirsiniz.

Kaşe fötr şapkalar da mevsime en uygun aksesuar seçeneklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Trençkotlarla kombinlenen kaşe fötr şapkalar, sonbahar stili için uyumlu bir görüntü oluşturuyor. Ressam şapkaları ve denizci şapka modelleri de sonbahar/kış sezonunda sıkça tercih edilerek hem soğuktan korunabilir hem de hoş ve cool bir stil yakalanabilir.

Şal ve Atkılar

Soğuk havalarda sizi sıcak tutacak olan şal ve atkılar, sonbahar/kış sezonunun vazgeçilmez ve kaçınılmaz aksesuarlarından biridir. Uzun örme atkılar, soğuk havalarda ihtiyacınız olan konforu sağlamada size yardımcı olacaktır. Kalın boyun şallarını dolayarak içinde kaybolmayı hem tarzınızı yansıtmak hem de sıcaklığı hissetmek için tercih edebilirsiniz. Şallarda sade düz renklerin yanı sıra desenli tasarımlar da geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır. Renk ve desen tercihlerinin yanı sıra bağlama şekilleri de stilinizi değiştirebilir. Uzun örme atkılar için iki ucunu da sarkıtarak ön kısmından bağlama yöntemini tercih edebilirsiniz. Kalın boyun şalları, dolgun görünümleriyle boyun çevresini örterek farklı bir hava katmanıza yardımcı olur. Daha ince boyun şallarını kullanıyorsanız, ucunu üçgen şeklinde bırakıp boyun çevresine dolayarak üst göğüs bölgesini örtebilirsiniz.

Sonbahar/kış sezonunda ihtiyaçlarınızı karşılayan ve konfor sağlayan giyim parçalarının yanı sıra şıklığınızı korumanızı ve stilinize renk katmanızı sağlayacak aksesuarları da unutmamanız önemlidir. Bere, şapka, şal ve atkılar dışında her mevsimde kullanabileceğiniz kemer, taç ve bandana gibi aksesuarları da kombinlerinizde değerlendirebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*