Halle Bailey, Fitness Eğitmeniyle Hazırlanıyor!

Başrolünde Halle Bailey’nin yer aldığı Disney yapımı The Little Mermaid’in canlı aksiyon filmi uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor! Ünlü isimler Harry Styles ve Javier Bardem’in yanı sıra, başrol oyuncusu Halle Bailey özel role hazırlanmak için ünlü fitness eğitmeni Sana Shirvani ile çalıştığını açıkladı.

Deniz Kızı Ariel’in Canlı Aksiyon Filmi

Deniz kızları gibi fit bir görünüm elde etmek için Sana Shirvani, alt bedenin güçlü olmasının önemli olduğunu vurguluyor. Özellikle sırt, kalça ve kalça kaslarının sağlam bir temele sahip olması gerektiğini belirten Shirvani, oyuncuların performansını en üst seviyeye çıkarmak için sıkı bir antrenman programı uygulamış.

Alt vücut bölgesini hedef alan squat, hip-thrust ve ağırlık kaldırma gibi etkili hareketlere yer verilmiş. Sadece alt beden değil, Shirvani, Halle Bailey ile haftada beş kez antrenman yaparak üst vücut kondisyonuna da önem vermiş. Şekilli omuzlar ve sıkı kollar, deniz kızı rolündeki oyuncunun su sahnelerinde hareket edebilmesini kolaylaştıracak şekilde özel olarak çalışılmış.

Filmdeki su sahnelerinde Halle Bailey’nin deniz kızı gibi hareket edebilmesi için karın, sırt ve kalça stabilizasyonunu güçlendiren GHD (glute ham developer) ekipmanları da kullanılmış. Oyuncunun daha gerçekçi bir deniz kızı performansı sergilemesine yardımcı olacak.

Heyecanla beklenen The Little Mermaid canlı aksiyon filmi için oyuncuların fiziksel hazırlıkları oldukça önemli. Halle Bailey’nin ve diğer ünlü oyuncuların rol için ne kadar emek harcadığını görmek, filmi izlemek için sabırsızlanmamıza neden oluyor. Deniz kızı Ariel’in büyülü dünyasına gireceğimiz filmde, fiziksel hazırlıkların karakterlerin inandırıcılığını artıracağına şüphe yok! Disney hayranları olarak özel uyarlamayı büyük bir heyecanla bekliyoruz!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*