Chanel İmzasıyla Oscar Adayı Barbie, 2023’ün En Büyük Gişe Rekorunu Kırıyor!

Greta Gerwig’in yönettiği ve Margot Robbie’nin yapımcılığını üstlendiği Oscar adayı film “Barbie,” yayınlandığı ilk gün 172.254 izlenmeyle 2023’ün en büyük gişe rekorunu kırmış durumda. Filmdeki tasarımların arkasında ise ünlü moda evi Chanel’in imzası bulunuyor.

Fransız moda evinin global elçisi olan Margot Robbie, ikonik Barbie karakterine ve Ryan Gosling’in canlandırdığı Ken’e çeşitli kostümler ve kayak kıyafetleri tasarlamak için Chanel ile işbirliği yaptı. Bir röportajında Robbie, Barbie karakterinin pek çok farklı Chanel tasarımıyla karşımıza çıkacağını ve Barbie’nin kendisinin sevdiği markalardan biri olduğunu belirtiyor. Barbie’nin konseptinin müşterilere tüm aksesuarların bir arada sunulması olduğunu dile getiren Robbie, oyuncak bebek alırken kutunun içinde şapka, küpe, fiyonk, çanta gibi her türlü aksesuarın da bulunduğunu ifade ediyor. Aksesuarlar konusunda da Chanel’in sonsuz seçenekleriyle karaktere bürünmeye yardımcı olduğunu sözlerine ekliyor.

Robbie, filmdeki karakteri için özel parçalara Chanel’in arşivinden ilham aldığını açıklıyor. Claudia Schiffer’in Barbie’nin giydikleri gibi olan bazı inanılmaz kıyafetlerine sahip olduğunu belirten Robbie, hatta giydiği arşiv kıyafetlerinden birinin üzerinde “Claudia” yazan küçük bir etiketin bile bulunduğunu dile getiriyor.

Filmdeki sahnelerde dikkat çeken beş tasarım ise Virginie Viard tarafından hayal edilmiş. Kalp şeklinde kapitone çantalar, moda evinin ikonik aksesuarları Coco Neige koleksiyonundan güneş gözlükleri, holografik manşetler ve Maison Michel’den şapkalar filmde yer alıyor. Öne çıkan beş görünüm arasında Chanel imzalı üç takım elbise, bir kayak tulumu ve bir elbise bulunuyor. Barbie karakterinin filmdeki yolculuğunu vurgulamak için özenle yapılmış.

Barbie filmi, hem izleyicilerin ilgisini çeken Chanel imzasıyla tasarlanmış kostümleri hem de Greta Gerwig’in yönetmenlik becerisi ve Margot Robbie’nin yapımcılığı sayesinde büyük bir gişe başarısına ulaşarak 2023’ün en dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başardı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*